Αθηνών-Λαμίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας-“Είναι φιάσκο, δεν έχει χιόνι”

 Αθηνών-Λαμίας: Εγκλωβισμένοι οδηγοί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας-“Είναι φιάσκο, δεν έχει χιόνι”

Οργισμένοι είναι ιδιοκτήτες φορτηγών που έχουν «εγκλωβιστεί» σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, κάνοντας λόγο για «φιάσκο» καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον αυτοκινητόδρομο από την κακοκαιρία «AVGI».

Οι ίδιοι μιλούν για φιάσκο αφού δεν έχει χιόνι ο δρόμος, όμως παρ΄ολ αυτά οι αστυνομικοί τους ζητούν να κάνουν αναστροφή για την Αθήνα.

Σύμφωνα μ όσα καταγγέλλουν «[ερίπου 50 φορτηγά βρίσκονται στο σημείο και σε παραδρόμους στην Βαρυμπόμπη» και όπως είπε «άλλοι 250 συνάδελφοι βρίσκονται στην Θήβα ερχόμενοι προς Αθήνα καθώς δεν τους επιτρέπουν να φύγουν παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από την κακοκαιρία».

«Εγώ έρχομαι από την Σπάρτη με προορισμό τον Βόλο. Μεταφέρουμε ευπαθή αγροτικά προϊόντα τα οποία θα χαλάσουν. Θα πάθουμε ζημιά χωρίς κανέναν λόγο. Είναι φιάσκο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν χιονίζει, ούτε καν βρέχει τώρα» δήλωσε ο κ. Γιάννης και συμπλήρωσε: «Συν το ότι είμαστε νηστικοί από χθες. Τι θα γίνει; Βάσει της απαγόρευσης θα μείνουμε εδώ έως αύριο το πρωί που λήγει το «απαγορευτικό»; Για ποιον λόγο;» τόνισε χαρακτηριστικά.

50 νταλίκες στα Μάλγαρα λόγω της απαγόρευσης

Τουλάχιστον 50 νταλίκες έχουν εγκλωβιστεί στα διόδια των Μαλγάρων, στην Θεσσαλονίκη, λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας για βαρέα οχήματα.

Σχετικά Άρθρα