Φωτογραφία ντοκουμέντο για Πολυχρονόπουλο ενώ παίζει φρουτάκια – “Μεγάλα ποσά, καλός παίχτης”

 Φωτογραφία ντοκουμέντο για Πολυχρονόπουλο ενώ παίζει φρουτάκια – “Μεγάλα ποσά, καλός παίχτης”

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας, κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. Στο MEGA έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία, που έχει έχει ληφθεί από πρακτορείο κοντά στον «Άλλο άνθρωπο» και δείχνει τον Πολυχρονόπουλο να παίζει φρουτάκια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τσιγάρο, το νερό και ο καφές δείχνουν ότι έπαιζε αρκετή ώρα. Ενώ, όπως αναφέρεται, το να παίζει κάποιος τυχερά παιχνίδια σε πρακτορεία είναι νόμιμο, αλλά το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι από που προέρχονταν τα λεφτά του Πολυχρονόπουλου και πόσο μεγάλα ποσά έπαιζε.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο:

Όπως αναφέρει το MEGA, μάρτυρες λένε ότι έπαιζε σημαντικά ποσά. Ενώ πριν την την εποχή του «Άλλου ανθρώπου», αναφέρουν, ότι έκανε εράνους για ασθενείς φίλους του στο εξωτερικό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο στην περιοχή του Αιγάλεω, ενώ είχε δημιουργήσει ερωτηματικά η απόφασή του να παίζει μεγάλα ποσά. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Αρχές πιστεύουν ότι τα λεφτά είναι περισσότερα από 600.000 ευρώ που έχουν χαθεί στον τζόγο από τον Πολυχρονόπουλο.

«Ήταν δυνατός παίκτης»

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείο στο οποίο όπως φαίνεται έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, τόνισε πως ο ιδρυτής της ΜΚΟ έπαιζε τζόγο και ήταν «καλός παίχτης»!

Μιλώντας στον Alpha, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης».

Σχετικά Άρθρα