Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον 28χρονο

 Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον 28χρονο

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον 28χρονο που αγνοείται στον Αχελώο όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 28χρονος που αγνοείται, είχε πάει στο σημείο για μπάνιο, μαζί με μία γυναίκα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όμως τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Νωρίτερα χθες, το τοπικό μέσο flamis.gr ανέφερε πως έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου όταν ο 28χρονος είπε στη γυναίκα ότι θα κάνει μια βουτιά. Ο 28χρονος έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του αλλά μετά δεν τον είδε κανείς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, ο 28χρονος δεν γνώριζε κολύμπι. Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης του, όπου είχαν πάει μαζί για ψάρεμα, ο νεαρός έπεσε στο νερό και εκεί λόγω των ρευμάτων παρασύρθηκε. Για τον εντοπισμό του επιχειρούν πυροσβέστες, η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ.

Σχετικά Άρθρα