Πειραιάς: Νέα στοιχεία για τον 18χρονο- Επί μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

 Πειραιάς: Νέα στοιχεία για τον 18χρονο- Επί μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

Φως στα αίτια του θανάτου του 18χρονου αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και η νεκροτομή – νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Για κατανάλωση υψηλής ποσότητας αλκοόλ αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση του πως ένα 18χρονο παιδί έχασε τη ζωή του από κατανάλωση αλκοόλ, σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή και τις τοξικολογικές εξετάσεις που ήδη έχουν παραγγελθεί.

Επί σχεδόν μια ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 18χρονο, δυστυχώς όμως δίχως αποτέλεσμα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 04:40 το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Εκεί βρήκε έναν νεαρό άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 18χρονο να είναι σε αυτή την κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο ενημέρωσε τις αρχές πως ο νεαρός κατέληξε.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά όπου και εντοπίστηκαν δύο άνδρες, ο ένας γεννηθείς το 1987 και ο άλλος το 1992 να φέρουν όπλα.

Πλέον η σορός του 18χρονο αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις έξω από το μαγαζί διασκέδασης

Έξω από το ίδιο κατάστημα μετά από προληπτικούς ελέγχους που προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 37 και 42 ετών, καθώς κατείχαν όπλα.

Στη θέα των αστυνομικών οι συλληφθέντες προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί στις 12 Ιουνίου 2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα