Μεσολόγγι: Στις έρευνες για τον 28χρονο και ο σκύλος – διασώστης Echo

 Μεσολόγγι: Στις έρευνες για τον 28χρονο και ο σκύλος – διασώστης Echo

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες στον ποταμό Αχελώο, στην περιοχή του Μεσολογγίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος πήγε για ψάρεμα στις εκβολές του ποταμού, στην περιοχή της Κατοχής, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1), και έκτοτε αγνοείται.

Πυροσβέστες, ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με αστυνομικούς, βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό του 28χρονου, ενώ σύμφωνα με το MEGA, στις έρευνες συμμετέχει και ο “Echo“, ο σκύλος που εντόπισε τη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Για τη μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί έχει ήδη ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Ο 28χρονος, με καταγωγή από το Νεπάλ, όπως φέρεται να δήλωσε η σύντροφός του, η οποία ήταν μαζί του στον Αχελώο, βούτηξε να κάνει μπάνιο στο ποτάμι και παρασύρθηκε από τα νερά.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ο νεαρός φάνηκε κάποια στιγμή να κουνάει τα χέρια του, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου (27/01).

Σχετικά Άρθρα