Μέγαρα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ζώου -Σκυλίτσα υπέφερε φριχτά πριν φύγει από την ζωή (σκληρές εικόνες)

 Μέγαρα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ζώου -Σκυλίτσα υπέφερε φριχτά πριν φύγει από την ζωή (σκληρές εικόνες)

Την υπόθεση του Όλιβερ, που σόκαρε το πανελλήνιο, θυμίζει η νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου μέχρι θανάτου στα Μέγαρα. Την κτηνωδία σε βάρος της άτυχης σκυλίτσας, που ονομαζόταν Μπουμπού, γνωστοποίησε το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτος Παλμός», με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως καταγγέλλεται, η σκυλίτσα -που κακοποιήθηκε σεξουαλικά– βρέθηκε νεκρή από την κοπέλα που τη φρόντιζε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Το ζώο οδηγήθηκε για νεκροψία, ενώ ελήφθησαν αποτυπώματα από το ξύλινο παλούκι που είχε τοποθετηθεί στον πρωκτό του.

Η φιλοζωική ομάδα, που έχει ήδη υποβάλει μήνυση, δίνει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αποκαλύψει τον δράστη της κτηνωδίας.

«Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει…. Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ….», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανάρτησή τους που περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αγαπημένοι φίλοι γνωρίζουμε πως βλέποντας αυτές τις εικόνες μας ήρθε για ακόμα μια φορά ο Όλιβερ. Μόλις γύρισα από το ΑΤ Μεγάρων. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστούν. Εάν κάποιες από τις υπόνοιες μας βγουν αληθινές τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη. Τρίτη Τετάρτη θα κάνουμε μια νέα δημοσίευση ολοκληρωμένη. Απλά εμπιστευτείτε μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στον Διοικητή του ΑΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Δημήτριο Βανάκα, τον αξιωματικό Marios Stathopoulos που ξεπερνάει πάντα το έργο του στην ΕΑ και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον εισαγγελέα… Κρατήστε αυτά προς ώρας…

Δεν θα γίνει καμία δήλωση σε κανάλια ,δημοσιογράφους που μας έχουν καλέσει έως ότου κλείσουμε κάποια πράγματα. Σας ευχαριστούμε.

Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη… Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας… Στα Μέγαρα…

Η Μπουμπου όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν.

Η ομάδα μας δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ… Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό…

Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι…

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει…

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ…

Με εκτίμηση

Η ομάδα

Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse

Animal Rescue Team».

Σχετικά Άρθρα