Χαλκίδα: Ως “εμμονική και πανέξυπνη” περιγράφει την 39χρονη ο δικηγόρος του θύματος.

 Χαλκίδα: Ως “εμμονική και πανέξυπνη” περιγράφει την 39χρονη ο δικηγόρος του θύματος.

Στην τηλεόραση του Mega μίλησε το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος του 43χρονου θύματος που δολοφονήθηκε βίαια με αλλεπάλληλες μαχαιριές από την 39χρονη στη Χαλκίδα, τονίζοντας πως η δολοφόνος του Σάκη ψεύδεται πλήρως στην κατάθεσή της.

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας της, η 39χρονη, ανέφερε ότι η όλη υπόθεση ξεκίνησε από μια ερωτική σχέση που είχαν η δράστιδα και το θύμα πριν από μερικά χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε: «Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα. Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα. Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».

«Εμμονική, πανέξυπνη και με τετράγωνη λογική»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος είπε αρχικά είπε: «Οι σχέσεις διαταράχτηκαν όταν ο Σάκης (43χρονος) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα. Τότε απευθύνθηκε σε μένα ζητώντας τη βοήθειά μου, ζητώντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα».

Στη συνέχεια ο κ. Τάρτης τόνισε ότι η 39χρονη επιχειρεί να δολοφονήσει ξανά αλλά ηθικά τον 43χρονο: «Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική».

Ο ίδιος προχώρησε σε μια αποκάλυψη και είπε: «Η αιτία του κακού έγινε γνωστή από τους γονείς της δράστιδος, το οποίο σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες το παραδέχεται στην ομολογία της. Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο. Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής. Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε».

Σχετικά Άρθρα