Βασιλιάς Κάρολος: Έκανε την επέμβαση στον προστάτη -Καμίλα: “Είναι καλά”

 Βασιλιάς Κάρολος: Έκανε την επέμβαση στον προστάτη -Καμίλα: “Είναι καλά”

Καλή είναι η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου, που υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη. Ο βασιλιάς Κάρολος τα πηγαίνει καλά είπε μια πηγή από τα ανάκτορα, έπειτα από την εισαγωγή του στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά από επέμβαση την περασμένη εβδομάδα και η νύφη του Κέιτ Μίντλετον.

Τον βασιλιά συνόδευσε η σύζυγός του βασίλισσα Καμίλα στην ιδιωτική London Clinic, στο δυτικό Λονδίνο, όπου η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επίσης νοσηλεύεται, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Είναι «καλά» είπε η Καμίλα

Χαμογελώντας η Καμίλα είπε πως ο Κάρολος είναι «καλά», όταν αποχώρησε κάποιες ώρες αργότερα και μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα.

Η κρατική Αρχή Εθνικής Υγείας (National Health Service- NHS) ανέφερε πως καταγράφηκε αύξηση 1.000% των επισκέψεων στον ιστότοπό της, όπου δίνονται συμβουλές για την υπερπλασία του προστάτη αφότου αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του διαδόχου του θρόνου, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά, η οποία πραγματοποιήθηκε «με επιτυχία» στις 16 Ιανουαρίου. Η 42χρονη πριγκίπισσα, άκρως δημοφιλής, ανέστειλε τις δημόσιες υποχρεώσεις της έως το Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα