Κρεοπώλης: Ήρεμος και ψυχρός στη φυλακή -Έκανε το πρώτο του τηλεφώνημα

 Κρεοπώλης: Ήρεμος και ψυχρός στη φυλακή -Έκανε το πρώτο του τηλεφώνημα

Απόλυτα ψυχρός και ήρεμος είναι ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού, όμως παραμένει με το στόμα ανοικτό για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Μάλιστα σύμφωνα με το Star έκανε και το πρώτο του τηλεφώνημα.

Πήρε ένα «δικό του» πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα  σακβουαγιάζ με ρούχα, ενώ μέσα στη φυλακή μιλάει με ένα κρατούμενο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και είναι μαζί στο ίδιο κελί.

Μάλιστα είναι και ο μόνος έγκλειστος που τον έχει δει, ενώ όλοι οι άλλοι απλά συζητούν γι’ αυτόν. Βρίσκεται στην Γ’ Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του.

Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα.

«Είναι σαν να μην υπάρχει» έλεγαν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Star. Ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο, προληπτικά και η έκθεση βγήκε «καθαρή».

Υπενθυμίζεται πως όταν βρισκόταν στα κρατητήρια του Μεσολογγίου είχε έναν σύντομο διάλογο με άλλον κρατούμενο που είχε κάνει φυλακή και τον ρωτούσε αν «είναι σκληρά στον Κορυδαλλό» κι αν υπάρχει κίνδυνος.

Το Σάββατο η κηδεία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό του, στον Άγιο Αθανάσιο, η τελευταία πράξη του δράματος. Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 31χρονο άνδρα, χωρίς κανένας, ωστόσο, να γνωρίζει ακόμη τον λόγο που ο κατηγορούμενος κρεοπώλης φέρεται να τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και να τον σκότωσε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα