Ξέσπασμα Μπρινιόλι κατά Παναθηναϊκού – “Δεν με σεβάστηκαν…”

 Ξέσπασμα Μπρινιόλι κατά Παναθηναϊκού – “Δεν με σεβάστηκαν…”

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται στον “πάγο” από τον Παναθηναϊκό, μετά την άρνηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του αφότου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tuttomercatoweb, ο 32χρονος ξέσπασε, δηλώνοντας ότι ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε και πως τον τιμώρησε με τρόπο που δεν περίμενε.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Ήταν ξαφνικό. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Όταν άλλαξε ο προπονητής, με ρώτησαν τι θέλω να κάνω και είπα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο μέρες με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου.

Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα πήγαινα καλά. Μετά ίσως να έκανα μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει για τον σύλλογο και τη δουλειά μου”.

Για το ενδιαφέρον της Γρανάδα είπε: “Ο τεχνικός διευθυντής μού είπε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί πήγα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο”.

Τέλος, για το αν σκέφτεται τον επαναπατρισμό του είπε: “Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία”.

Σχετικά Άρθρα