Σίγουρα ο Πέτρος Κόκκαλης, πιθανώς και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ευρωλίστα της “Νέας Αριστεράς”

 Σίγουρα ο Πέτρος Κόκκαλης, πιθανώς και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ευρωλίστα της “Νέας Αριστεράς”

Ο στόχος της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές, όπως παραδέχονται ηγετικά στελέχη της, είναι η εκλογή ενός ευρωβουλευτή ή ευρωβουλεύτριας, ήτοι να πιάσει το εκλογικό μέτρο που είναι πάνω από 3%, αν και πολλά θα κριθούν και από τα “υπόλοιπα” των κομμάτων ανάλογα με τις περιφέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνεργασία με την “Πράσινη Αριστερά” του Πέτρου Κόκκαλη είναι δεδομένη και όλα δείχνουν πως ο ευρωβουλευτής έχει και δυναμική και αναγνωρισιμότητα, ενώ έκανε και μία κατά κοινή ομολογία εξαιρετική πρώτη θητεία με έμφαση στα θέματα της κλιματικής κρίσης που γνωρίζει πολύ καλά. Όσα είχαν ακουστεί περί συμμετοχής της Έφης Αχτσιόγλου στο ευρωψηφοδέλτιο διαψεύδονται από την πρώην υπουργό.

Ωστόσο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι χθες το βράδυ, σε κομματική συγκέντρωση της Νέας Αριστεράς που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη, έδωσε το «παρών» ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σε κομματική εκδήλωση του νέου κόμματος, επιβεβαιώνοντας κάποιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ( στην “Καθημερινή” την περασμένη Κυριακή) περί πιθανής καθόδου του στις ευρωλίστες με το νέο κόμμα.

Σχετικά Άρθρα