Μεσολόγγι/Νέα στοιχεία: Βρέθηκε το κινητό του Μπάμπη; – Επιμένει ο 50χρονος ότι είναι αθώος

 Μεσολόγγι/Νέα στοιχεία: Βρέθηκε το κινητό του Μπάμπη; – Επιμένει ο 50χρονος ότι είναι αθώος

Νέο στοιχείο αναφορικά με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς το κινητό του τηλέφωνο φέρεται να βρίσκεται μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το Mega το κινητό τηλέφωνο έδωσε στίγμα και όπως όλα δείχνουν το κινητό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφερθεί μετά τη δολοφονία. Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πέταξαν το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του 30χρονου, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία το κινητό του 31χρονου επί 3,5 ώρες και συγκεκριμένα, από τις 20:37 (ώρα που τον παρέλαβε ο κρεοπώλης) έως τις 23:49, έδειχνε την ένδειξη ότι βρίσκεται σε «συνεδρία». Όπως εξήγησε ο πρώην αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης είχε ανοιχτή επικοινωνία μέσω κάποιας εφαρμογής, όπως Messenger, Skype κλπ.

Από την πλευρά του, όταν ο κρεοπώλης ρωτήθηκε για το εάν τον είδε να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, ισχυρίστηκε ότι δεν παρατήρησε καν αν είχε μαζί του τη συσκευή. Αυτό που μένει να απαντηθεί – τα στοιχεία μπορεί να δώσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας – είναι σε ποια εφαρμογή και με ποιους είχε επικοινωνία εκείνη την ώρα ο Μπάμπης, ενώ βρισκόταν με τον κρεοπώλη.

  • Στον Κορυδαλλλό οδηγήθηκε χθες ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος που κρατείτο σε αστυνομική υπηρεσία της Πάτρας, τελικά πήρε το δρόμο παρά το γεγονός πως ο «σχεδιασμός» προέβλεπε την παραμονή του στην Πάτρα, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί νέα κλήση του από την Ανακρίτρια Μεσολογγίου. Εν τούτοις ελήφθη η απόφαση για μεταγωγή του.

«Εχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση», είπε σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν την Τρίτη στο κελί του.

Ο 50χρονος, εμμένει στην τακτική της άρνησης που έχει υιοθετήσει εξ’ αρχής και δεν αποδέχεται τη διάπραξη του εγκλήματος. Από τον κατηγορούμενο ελήφθη γενετικό υλικό για να γίνει αντιπαραβολή με τα ευρήματα στη σορό του 31χρονου.

Σχετικά Άρθρα