Γιάννης και Διονυσία: Τα δύο 19χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν στη Βουλιαγμένης με 180χλμ την ώρα

 Γιάννης και Διονυσία: Τα δύο 19χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν στη Βουλιαγμένης με 180χλμ την ώρα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο μετά από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν το αυτοκίνητο με την παρέα των 4 παιδιών βρισκόταν στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με κατεύθυνση προς Βάρκιζα. Ο 19χρονος οδηγός πάτησε το γκάζι και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, αρχικά, σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρο και σε κολόνα φωτισμού. 

Το ΙΧ κόπηκε στα δύο. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι τρομακτικές.

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Θρήνος για τα δύο 19χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο - "Είχε πιάσει τα 180 χλμ. την ώρα"

Μέσα από την άμορφη μάζα από λαμαρίνες δύο νεαροί κατάφεραν να βγουν ζωντανοί. Ο οδηγός και η συνοδηγός του αυτοκινήτου, όμως, δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί. Ήταν δύο παιδιά μόλις 19 ετών, ο Γιάννης και η Διονυσία.

“Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σαν να γινόταν και εγώ δεν ξέρω τι, σεισμός. Βγήκαμε έξω και είδαμε δύο μάζες αυτοκινήτων, μάζες ήταν σιδερικά και δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω στο έδαφος ακίνητους”, είπε αυτόπτης στο Mega.

Συντρίμμια του αυτοκινήτου έχουν διασκορπιστεί παντού. Η τσιμεντένια μάντρα σπιτιού έχει γίνει χίλια κομμάτια. Τα δύο παιδιά που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν ανταποκρίνονταν. Στο πίσω μέρος, που είχε ξεκολλήσει τελείως, υπήρχαν δύο 19χρονοι τραυματισμένοι.

“Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Θα μπει στο χειρουργείο. Όταν έγινε η σύγκρουση και μετά δε θυμότανε μέχρι παρά μόνον όταν ξύπνησε, γιατί προφανώς λιποθύμησε και τότε απλά είδε αυτό που είδε. Δεν θυμάται πώς βρέθηκε έξω από το αμάξι”, είπε η μητέρα του ενός τραυματία.

“Έχει φύγει διαγώνια το αμάξι, διαλύθηκε όλο. Ο φίλος του που έχει γλιτώσει, έχει κατάγματα πολλαπλά στο ένα πόδι ένα στο άλλο”, είπε ο παππούς του.

Ο παππούς του παιδιού που κατάφερε να ζήσει λέει πως το αυτοκίνητο είχε πιάσει τα 180 χλμ. την ώρα.

Τροχαίο

“Υπερβολική ταχύτητα, υπερβολική ταχύτητα. 180 χιλιόμετρα ίσιωμα ήτανε, ούτε στροφή, τίποτε. Από ό,τι είπανε τώρα. Λίγο να χάσεις 180 χιλιόμετρα ελέγχεται το αυτοκίνητο; Έχω χάσει αδελφό σε τροχαίο. Τώρα το ξαναζήσαμε και αυτό”, πρόσθεσε.

Στο ίδιο σημείο, ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2022 όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο τράπερ Madclip άφησε την τελευταία του πνοή τρία χρόνια πριν.

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα