Μπάμπης: Η στιγμή που μπαίνει στο αμάξι του κρεοπώλη -Τα ψέματα που τον έστειλαν φυλακή

 Μπάμπης: Η στιγμή που μπαίνει στο αμάξι του κρεοπώλη -Τα ψέματα που τον έστειλαν φυλακή

Νέα στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν τις αντιφάσεις στα όσα έχει καταθέσει ο 50χρονος κρεοπώλης αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα (22/1), σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι. Ο Alpha παρουσίασε φωτογραφικά ντοκουμέντα από την στιγμή που ο Μπάμπης επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη αλλά και από τη διαδρομή που επιλέγει ο 50χρονος.

Στο πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή, και συγκεκριμένα τα πρώτα δευτερόλεπτα που έχει επιβιβαστεί ο Μπάμπης Κούτσικος στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Είναι 20:33 όταν ο 31χρονος κυνηγός βρίσκεται στη γειτονιά του και μπαίνει στο όχημα του κρεοπώλη και από τότε εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με τον δεύτερο και τρίτο στιγμιότυπο, στις 21:28 στην οδό Ναυπάκτου φαίνεται το αυτοκίνητο και η κατεύθυνση που επιλέγει. Ενώ πλησιάζει στο σπίτι του αντί να στρίψει δεξιά εκείνος επιλέγει να στρίψει αριστερά και να κατέβει προς τη θάλασσα και μετά όταν ανεβαίνει στρίβει δεξιά για να αγοράσει το χαρτί κουζίνας να κάνει τη φασίνα στο σπίτι.

Τα τρία ψέματα που τον έστειλαν στη φυλακή

Παράλληλα στη δικογραφία αναφέρονται αναλυτικά τα ψέματα αλλά και οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο κατηγορούμενος. Όπως προκύπτει από τον φάκελο της υπόθεσης, η πρώτη αναληθής δήλωση έχει να κάνει με το δρομολόγιο που ακολούθησε εκείνη τη νύχτα.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι έχοντας επιβιβάσει στο όχημα του τον Μπάμπη, οδηγώντας το τζιπάκι του και κινούμενος με κατεύθυνση προς Ευηνοχώρι, πραγματοποίησε αναστροφή στον κόμβο ΤΕΙ επιστρέφοντας, όπως δήλωσε, στο Μεσολόγγι. Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε όμως ότι είναι ψευδές, μιας και από την επισκόπηση των καμερών προέκυψε ότι αυτός οδηγώντας το όχημα του διήλθε τελικά τον κόμβο ΤΕΙ και κινήθηκε προς Ευηνοχώρι και εν συνεχεία στην περιοχή του κάμπου Ευηνοχωρίου.

Δεύτερον δήλωσε ότι επιστρέφοντας προς Μεσολόγγι, μετά την υποτιθέμενη αποβίβαση του Μπάμπη, κινήθηκε απευθείας προς ένα κατάστημα. Το γεγονός αυτός αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές αφού από τις κάμερες προέκυψε ότι ο κρεοπώλης επιστρέφοντας προς το Μεσολόγγι, αρχικά κινήθηκε προς την περιοχή των «Λυομένων» όπου παρέμεινε για 11 λεπτά περίπου και ακολούθως κινήθηκε προς το κατάστημα που δήλωσε αρχικά.

Τρίτον ο 50χρονος δήλωσε ότι ο χρόνος που πραγματοποίησε την διαδρομή Αγίου Αθανασίου, κόμβος ΤΕΙ, μίνι μάρκετ (το προαναφερθέν) χωρίς στάσεις ήταν περίπου 24 με 34 λεπτά, αντί των 10 λεπτών που αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του.

Τέλος, με δεδομένη την κίνησή του πέραν του κόμβου των ΤΕΙ, αλλά και την κίνηση του προς την περιοχή «Λυομένων» όπου παρέμεινε επί 10λεπτο, συνολικά η διαδρομή από την παραλαβή του Μπάμπη μέχρι την αποχώρηση από το κατάστημα που ανέφερε, διήρκεσε 78 λεπτά.

Σχετικά Άρθρα