Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε για 7 χρόνια την κόρη της συντρόφου του

 Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε για 7 χρόνια την κόρη της συντρόφου του

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis ο κατηγορούμενος δεν αρνήθηκε την ανταλλαγή των μηνυμάτων και φωτογραφιών πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς δεν είχε άλλη επιλογή από τη στιγμή που προέκυπταν ξεκάθαρα από τα στοιχεία που άντλησαν οι αστυνομικοί από τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων του και ηλεκτρονικών υπολογιστών του.

Σοκάρουν όμως όσα φέρεται να είπε ο 56χρονος στην ανακρίτρια για τους βιασμούς: «Μετανιώνω για ό,τι έχει γίνει. Ό,τι συνέβη έγινε από τον περασμένο Σεπτέμβρη όπου το κορίτσι είχε κλείσει τα 15 του χρόνια και ό,τι έγινε – έγινε με τη συναίνεσή της».

Στη συνέχεια τα λεγόμενά του φαίνεται να «δείχνουν» ότι δεν έχει αντιληφθεί την πράξη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν: «Με την μητέρα της έχω σχέση εδώ και 15 χρόνια, το κορίτσι το μεγάλωσα από όταν ήταν ενός έτους. Αγαπάω και τις δυο πάρα πολύ και πάντα τις φρόντιζα. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και αγόραζα το καλύτερο κρέας».

Η μητέρα του κοριτσιού έδωσε τη δική της κατάθεση σήμερα στην ανακρίτρια: «Εγώ δε γνώριζα τίποτα για ό,τι συνέβαινε πιστεύω ότι λέει το παιδί μου» φέρεται να επαναλάμβανε συνεχώς.

Όλα φέρεται να άρχισαν, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν το ανήλικο κορίτσι ήταν στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών. Ο 56χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας του κοριτσιού και συντρόφου του, φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις αλλά και σε ανταλλαγή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου μέσω social media με την ανήλικη. Σταδιακά οι πράξεις σε βάρος του κοριτσιού κορυφώθηκαν φτάνοντας στο σημείο να βιάσει την ανήλικη. Η ανήλικη κοπέλα εκμυστηρεύτηκε όσα περνούσε σε μία φίλη της, η οποία την έπεισε να πάνε στην αστυνομία. Τότε αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του 56χρονου.

Πηγή:ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα