Εμφάνιση “έκπληξη” για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη Τζαμάικα

 Εμφάνιση “έκπληξη” για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη Τζαμάικα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια εμφάνιση-έκπληξη στην πρεμιέρα της ταινίας «Bob Marley: One Love» στην Τζαμάικα στο Carib Theatre στο Kingston χτες το βράδυ.

Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστό και κρατιόταν χέρι-χέρι. Η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ένα εφαρμοστό μαύρο, στράπλες τοπ και μια φούστα, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Η βιογραφική ταινία προς τιμήν του Μπομπ Μάρλεϊ αποτελεί «μια γιορτή για τη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές και γενιές μέσα από το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας», σύμφωνα με σύνοψή της.

Σημειώνεται, ότι η πρεμιέρα σηματοδοτεί το πρώτο ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι στην Τζαμάικα από το 2017, όταν επισκέφτηκαν τη χώρα της Καραϊβικής για να παρευρεθούν τον γάμο του φίλου του Χάρι, Τομ Ινσκίπ, με τη Λάρα Χιουγκς Γιαγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο της βασιλικής εμπειρογνώμονα Κέιτι Νικόλ «Harry: Life, Loss, and Love», ο πρίγκιπας Χάρι συνειδητοποίησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί αφού ήταν μαζί στον γάμο του φίλου του.

«Αφού ο Χάρι συνόδευσε τη Μέγκαν στην πίστα για ένα τελευταίο χορό, εκείνος ήταν πεπεισμένος ότι είχε συναντήσει “την εκλεκτή”, της καρδιά τους» έγραψε η Κέιτι Νικόλ στο βιβλίο της.

Σημειώνεται δε, ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μηνύματα στην Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο, εκφράζοντας «τις ανησυχίες τους και τις καλύτερες ευχές τους» για γρήγορη ανάρρωση και των δύο, όπως έγινε γνωστό.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε κλινική του Λονδίνου. Αναμένεται να περάσει μερικές ημέρες στο νοσοκομείο προτού μεταφερθεί στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ για να αναρρώσει.

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά Άρθρα