Εικόνες σοκ στην παραλιακή-Δύο παιδιά 19 ετών νεκρά, δύο τραυματίες- Άλλοι δύο νεκροί στην Ομόνοια

 Εικόνες σοκ στην παραλιακή-Δύο παιδιά 19 ετών νεκρά, δύο τραυματίες- Άλλοι δύο νεκροί στην Ομόνοια

Το φοβερό τροχαίο έγινε στην παραλιακή Λεωφόρο (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή), λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης. Δύο νεκροί 19 ετών, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και δύο 19 χρονοι τραυματίες – ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Ομόνοια, στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και μια μοτοσυκλέτα ενώ στο σημείο παρασύρθηκε και πεζός μετά την καραμπόλα των οχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Οι εκτιμήσεις της τροχαίας αναφέρουν πως το ΙΧ πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε. Τα αυτοκίνητα κόπηκαν στη μέση ενώ οι φωτογραφίες του τροχαίου από το Forum 3Β είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όπου μία μηχανή με δύο αναβάτες εξετράπη της πορείας της.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες για τα άτομα που επέβαιναν στη μηχανή ανέφεραν πως είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ κατέληξαν. Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1/2024) στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων κοντά στη συμβολή με την Πανεπιστημίου.

Σχετικά Άρθρα