Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι

 Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι

Ιδιαίτερα τεταμένο το κλίμα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη Κούτσικου φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Ο 50χρονος κρεοπώλης έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 31χρονου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το κτίριο και έχουν τοποθετήσει κιγκλιδώματα υπό τον φόβο επεισοδίων.
Advertisement

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά τις καταθέσεις του προανακριτικά στις οποίες φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οι τοξικολογικές εξετάσεις διαψεύδουν τον ισχυρισμό του ότι το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του ήταν επίσης ότι, σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες, ο 50χρονος ακολούθησε εκείνο το βράδυ διαφορετική διαδρομή από αυτήν που περιέγραψε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου αποκλείει ο 51χρονος φίλος του να έδρασε μόνος.

Ειδικό κλιμάκιο με εκπαιδευμένο σκύλο συμμετέχει στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Οι επιτόπιες έρευνες είχαν σταματήσει χθες λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Σχετικά Άρθρα