Πολάκης σε δημοσιογράφους: “Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτά που κάνεις;”

 Πολάκης σε δημοσιογράφους: “Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτά που κάνεις;”

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων στο πνεύμα αυτής του Γιώργου Νταλάρα, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Αφού υπερασπίστηκε ανάρτησή του με την οποία είπε «μπράβο» στον τραγουδιστή, ο Παύλος Πολάκης όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν, τους είπε αρχικά «μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι επέμειναν να ρωτούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το «μπράβο» σχετικά με την έκρηξη Νταλάρα, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε τους τόνους: «ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτό που κάνεις; Έλα παληκάρι μου».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι είπαν στον κ. Πολάκη ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και τρίτο γύρο επίθεσης λέγοντας «όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι’ αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή, καλό σας βράδυ».

Σχετικά Άρθρα