“Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο ενωμένος από ποτέ”- Λήξη στις εργασίες της ΚΟ στις Σπέτσες

 “Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο ενωμένος από ποτέ”- Λήξη στις εργασίες της ΚΟ στις Σπέτσες

Με συζητήσεις και παρουσιάσεις προτάσεων από πλευράς βουλευτών συνεχίστηκαν, μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες. Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου όλοι οι βουλευτές να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο επόμενο χρονικό διάστημα, με το βλέμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου, αλλά και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Επίσης, οι γραμματείς του κόμματος συναντήθηκαν Εμπορικό Σύλλογο Σπετσών και το Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών Σπετσών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό, με τους βουλευτές να στέλνουν μηνύματα ενότητας και να εκφράζουν ικανοποίηση για τις εργασίες της Κ.Ο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «πολύ πιο ενωμένος από ποτέ», ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανέφερε ότι «είμαστε ενωμένοι», ενώ ο Όθωνας Ηλιόπουλος χαρακτήρισε αυτό το Σαββατοκύριακο ως «πάρα πολύ σημαντικό», προσθέτοντας πως «αν δουλεύεις σε μία εταιρεία, σε ένα department στο πανεπιστήμιο, σε ένα γραφείο, μία φορά τον χρόνο συνηθίζεται η απόσυρση, ένα Σαββατοκύριακο, μακριά από εκεί που μένεις για να μην έχεις τις διασπάσεις της καθημερινής ζωής και να μπορέσεις να σκεφτείς τι έκανες, τι στόχους έχεις».

Επίσης, ο Βασίλης Κόκκαλης σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη», ο Γιώργος Καραμέρος τόνισε ότι στις Σπέτσες παράγεται πολιτική και η Ρένα Δούρου έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη διαδικασία, “κρίκος” σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στο δρόμο για το συνέδριο».

Σχετικά Άρθρα