Νέο χτύπημα Παρασκευαΐδη: Η Τουρκία θα σφάξει τον πληθυσμό των νησιών όπως η Χαμάς (vid)

 Νέο χτύπημα Παρασκευαΐδη: Η Τουρκία θα σφάξει τον πληθυσμό των νησιών όπως η Χαμάς (vid)

Η Τουρκία διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό, καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί. Αυτά υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης προκαλώντας νέο σάλο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • “Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δεν λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά”.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σε άτυπη ενημέρωση σημείωσαν: “Οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος”.

Σχετικά Άρθρα