Γλυφάδα: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με ραντεβού- Δύο τραυματίες, ένας εξ αυτών στο κεφάλι από μαχαίρι

 Γλυφάδα: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με ραντεβού- Δύο τραυματίες, ένας εξ αυτών στο κεφάλι από μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Μαρίνα Γλυφάδας με δύο τραυματίες – ένας από αυτούς στο κεφάλι. Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 30 άτομα ενώ οι δύο τραυματίες είναι 16 και 17 ετών. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στο κεφάλι. Ακόμα, στο εν λόγω επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που – όπως όλα δείχνουν – είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, είπε ότι τα θύματα της επίθεσης ήταν τέσσερις αφού κατήγγειλαν σωματικές βλάβες και κλοπή εις βάρος τους στις αστυνομικές Αρχές, ηλικίας από 17 έως 19 ετών, από άλλη ομάδα ανηλίκων.

Σημείωσε ότι ένας από τους ανήλικους τραυματίσθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τα θύματα διακομίσθηκαν, αργότερα, με ιδία μέσα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ένας από τους δράστες, τέλος, όπως καταγγέλθηκε έκλεψε και ένα πορτοφόλι από τα θύματα.

Σχετικά Άρθρα