Ελληνική Λύση για ομόφυλα ζευγάρια: ”Παρά φύσιν πολιτικές επιλογές – Ο Μητσοτάκης έχει αντιχριστιανική εμμονή”

 Ελληνική Λύση για ομόφυλα ζευγάρια: ”Παρά φύσιν πολιτικές επιλογές – Ο Μητσοτάκης έχει αντιχριστιανική εμμονή”

«Στην αντιχριστιανική εμμονή του κ. Μητσοτάκη απαντάμε με τον ήπιο λόγο του αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου. Είναι πασίγνωστο ότι η διαιώνιση της ανθρωπότητας έχει στηριχθεί στην ύπαρξη δύο φύλων και στην ένωσή τους», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

«Κανείς πολιτισμός, θρησκεία ή σύστημα νόμων (Σόλων, Πλάτων κ.λπ.) δεν θεσμοθέτησε τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων ως γάμο», προσθέτει η Ελληνική Λύση και σημειώνει: «Το παρά φύσιν δεν καθίσταται κατά φύσιν με νομικές διατάξεις. Αντίθετα, ένας τέτοιος νόμος προσβάλλει τη δημιουργία. Δεν αποτελεί κοινωνική πρόοδο, αλλά σύγκρουση με τη φυσική τάξη, κατήφορο. Η Εκκλησία είναι υποχρεωμένη να διατυπώνει με σαφήνεια την έννοια και την αξία του γάμου, τη σημασία της οικογένειας και της τεκνογονίας σύμφωνα με τα ιερά κείμενά της και την κατά τους αιώνας παράδοσή της».

«Ας μας απαντήσει, λοιπόν, ο κ.πρωθυπουργός: Γιατί τέτοια εμμονή; Ποιος τον πιέζει να οδηγείται σε “παρά φύσιν πολιτικές επιλογές”;», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.