Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα η 39χρονη-Νέο βίντεο αμέσως μετά το έγκλημα με θύμα τον 43χρονο

 Χαλκίδα: Στον εισαγγελέα η 39χρονη-Νέο βίντεο αμέσως μετά το έγκλημα με θύμα τον 43χρονο

Η 38χρονη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα οδηγείται στον εισαγγελέα. Νέο βίντεο μετά την άγρια δολοφονία δείχνει τη στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη, ενώ στο σημείο βρισκόταν και η δράστιδα, στην οποία πέρασαν χειροπέδες.

Την άγρια δολοφονία είδε μπροστά στα μάτια της η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό και την 39χρονη. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του. Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είναι παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Ο 43χρονος ξυλουργός παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, ενώ η 39χρονη δράστις έχει σύζυγο που ασχολείται με αλουμίνια. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Η σύζυγος του 43χρονου, ανέφερε ότι η δράστις παρενοχλούσε το θύμα για αρκετά μεγάλο διάστημα -κάτι που ίδια γνώριζε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε μέχρι το έγκλημα.

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης βρίσκεται η δράστις του άγριου φονικού. Σύμφωνα με όσα υποστήριζει ο δικηγόρος της 39χρονης, κ. Θέμης Κωντσιλίδης, η κατηγορούμενη είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα, ο κ. Κωντσιλίδης αναφέρει πως η δράστις, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες.

Σχετικά Άρθρα