Άγριο φονικό στη Χαλκίδα: ”Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου” φώναξε η γυναίκα του θύματος

 Άγριο φονικό στη Χαλκίδα: ”Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου” φώναξε η γυναίκα του θύματος

Σοκ έχει προκαλέσει στην Χαλκίδα η άγρια δολοφονία ενός 43χρονου στη μέση του δρόμου. Λίγο πριν τις 8 το πρωί μία γυναίκα 39 ετών δολοφόνησε με δεκάδες μαχαιριές τον άτυχο άντρα, έξω από το σπίτι του. Η σύζυγός του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, καθώς ήταν στο μπαλκόνι. Τα κίνητρα του εγκλήματος φαίνεται πως είναι ερωτικά.

«Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να φώναξε η σύζυγος του θύματος. Στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία έγινε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Για το περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο του θύματος, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μία γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από έτερη γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, κάποια να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία είναι 39 ετών. Τα ρούχα της ήταν μέσα στα αίματα. Στο ΑΤ προσήχθη και η σύζυγος του θύματος

Σχετικά Άρθρα