Trash βίντεο για την υποψηφιότητα Τραμπ- “Ο Θεός είπε χρειάζομαι κάποιον να επιβλέπει”

 Trash βίντεο για την υποψηφιότητα Τραμπ- “Ο Θεός είπε χρειάζομαι κάποιον να επιβλέπει”

Το βίντεο κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media και αφορά την προώθηση της εικόνας του Ντόναλντ Τραμπ. Το περιεχόμενο σοκάρει με στοιχεία που «απηχούν» στην βαθιά συντηρητική πλευρά της αμερικανικής κοινωνίας και στα στερεότυπά της για «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» συν δολάρια.

«…και στις 14 Ιουνίου 1946 ο θεός κοίταξε τον παράδεισo που σχεδίαζε και είπε: «χρειάζομαι κάποιον να επιβλέπει». Έτσι ο θεός μας έδωσε τον Τραμπ.

Ο θεός είπε: «χρειάζομαι κάποιον πρόθυμο να ξυπνά πριν την αυγή, να διορθώσει αυτή τη χώρα, να δουλεύει όλη μέρα, να πολεμήσει τους μαρξιστές, να τρώει για βραδινό (σ.τ.σ. τους Κινέζους και τον Σι Τζιπινγκ όπως υπονοεί το βίντεο), μετά να πηγαίνει στο Οβάλ Γραφείο μέχρι μετά τα μεσάνυχτα για συναντήσεις με τους επικεφαλής του κράτους». Έτσι ο θεός έφτιαξε τον Τραμπ.

«Χρειάζομαι κάποιον με όπλα (στο πλάνο εμφανίζονται ταυτόχρονα ο Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ και ο Όρμπαν της Ουγγαρίας), κάποιον να απειλήσει το βαθύ κράτος αλλά ταυτόχρονα αρκετά ευαίσθητο ώστε να πηγαίνει τα εγγόνια του στο σχολείο, να προκαλέσει αναστάτωση, να δαμάσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, να γυρίσει σπίτι πεινασμένος αλλά να πρέπει να περιμένει μέχρι η “πρώτη κυρία” να τελειώσει το γεύμα με τις φίλες της, μετά να πει στις κυρίες να είναι καλά και να τα ξαναπούν σύντομα. Και να το εννοεί». Έτσι ο θεός μας έδωσε τον Τραμπ.

«Χρειάζομαι κάποιον που μπορεί να φτιάξει τσεκούρι, αλλά να κρατήσει σπαθί, με θάρρος να ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα, που μπορεί να βγάλει λεφτά από την πίσσα μέσα στην άμμο, να μετατρέψει το υγρό σε χρυσό, που να καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ των δασμών και του πληθωρισμού, που τις 40 ώρες εργασίας τις συμπληρώνει Τρίτη μεσημέρι και μετά βάζει άλλες 72 ώρες». Έτσι ο θεός έφτιαξε τον Τραμπ.

Ο θεός χρειαζόταν κάποιον πρόθυμο να μπει στο λάκο με τις οχιές, να ξεσκεπάσει τα fake news και τις κοφτερές φιδίσιες γλώσσες τους, με το δηλητήριο της οχιάς στα χείλη τους, και να τα σταματήσει. Έτσι ο θεός έφτιαξε τον Τραμπ.

Ο θεός είπε: «Χρειάζομαι κάποιον δυνατό και γενναίο που δεν θα φοβηθεί ή τρομάξει από τους λύκους όταν επιτίθενται. Έναν άνδρα που φροντίζει το κοπάδι. Έναν βοσκό της ανθρωπότητας που δεν θα φύγει ποτέ ούτε θα την εγκαταλείψει. Χρειάζομαι τον πιο σκληρά εργαζόμενο να ακολουθήσει το μονοπάτι και να παραμείνει δυνατός και πιστός. Να ξέρει την αγάπη προς τον θεό και την πατρίδα. Κάποιος που είναι πρόθυμος να κάνει γεωτρήσεις, να επαναφέρει την μεταποίηση, τις αμερικανικές θέσεις εργασίας, να καλλιεργήσει τη γη, να θωρακίσει τα σύνορά μας, να ενισχύσει το στρατό μας, να πολεμήσει ολημερίς το σύστημα. Και να τελειώνει την σκληρή δουλειά της εβδομάδας πηγαίνοντας στην εκκλησία την Κυριακή. Και τότε ο μεγαλύτερος γιος του γυρνά και λέει, “μπαμπά, ας κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική, ας αναστηλώσουμε μια χώρα αξιοζήλευτη από τον κόσμο ξανά”». Έτσι ο θεός έφτιαξε τον Τραμπ».

Σχετικά Άρθρα