Κολωνός: Ελεύθεροι υπό όρους οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

 Κολωνός: Ελεύθεροι υπό όρους οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι για τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό. Πρόκειται για την «Έλενα» που συνελήφθη την Κυριακή μετά από μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση και έναν 63χρονο άνδρας, ο οποίος φέρεται ως πελάτης του κυκλώματος.

Η πρώτη κατηγορουμένη σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην ίδια επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο 63χρονος άνδρας επίσης αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών, ενώ ένας 55χρονος πελάτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.