Σάκης Αρναούτογλου: Οι περιοχές με χιόνια το Σάββατο

 Σάκης Αρναούτογλου: Οι περιοχές με χιόνια το Σάββατο

Υψηλές θερμοκρασίες θα έχουμε και την Παρασκευή, ωστόσο, από το Σάββατο και από τα βόρεια ο καιρός αλλάζει. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στο εσωτερικό της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας θα έχουμε ομίχλες όπως επίσης και στην Θεσσαλία και από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά θα έχουμε περισσότερα σύννεφα στα δυτικά. Από το απόγευμα και μετά οι συννεφιές θα φτάσουν μέχρι και την Αττική και το βράδυ θα καλύψουν και τα ΝΑ της Ελλάδας.

Η θερμοκρασία, το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει τους 20 βαθμούς στα κεντρικά, από 14 έως 19 στα βόρεια και τους 23 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα αγγίξει του 19 βαθμούς και στα ανατολικά τους 19 με 20.

Στην Αττική, θα κυριαρχήσει ήλιος με σύννεφα και η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε την Παρασκευή ομίχλες το πρωί και ηλιοφάνεια, αλλά το βράδυ τα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Το Σάββατο, ο καιρός αλλάζει και από το το πρωί θα έχουμε βροχές στα ΒΔ της χώρας μέχρι και την Ήπειρο και χιόνια θα έχουμε από νωρίς το μεσημέρι στη δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια στα υπόλοιπα βόρεια τμήματα.

Αντίθετα από τη Λαμία και κατω ο καιρός θα είναι μαλακός και ήπιος.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλές περιοχές στη Κεντρική Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε χιονόνερο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει το βράδυ στις γύρω περιοχές αλλά και στα ΒΔ τμήματά της.

Τα χιόνια θα κατέβουν και νοτιότερα με την Αττική να μένει εκτός φαινομένων.

Την Κυριακή θα έχουμε βροχές στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο και χιόνια στα κεντρικά της Στερεάς.

Σχετικά Άρθρα