Ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας που συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικούς: “Με κακοποίησαν άσχημα, έχω χτυπήματα στα πλευρά”

 Ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας που συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικούς: “Με κακοποίησαν άσχημα, έχω χτυπήματα στα πλευρά”

Χθες (17/1) Τετάρτη έγινε γνωστό πως τραγουδιστής συνελήφθη για επεισόδιο με αστυνομικούς καθώς φέρεται να τους έσπρωξε, τους έβρισε και να τους έγραφε σε βίντεο.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε την δική του εκδοχή για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/1)) στη Θεσσαλονίκη.

«Έχω κακοποιηθεί σε άσχημο βαθμό. Έχω πρησμένο γόνατο, έχω χτυπήματα στα πλευρά, σημάδια από τις χειροπέδες, στους καρπούς και σήμερα θα περάσω από ιατροδικαστή. Έχω πάει σε δύο νοσοκομεία», ανέφερε.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, «εκείνη τη στιγμή που έγιναν όλα, έσβησε ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου ξαφνικά και βρέθηκα στο χειρότερο σημείο, τη χειρότερη στιγμή. Το αυτοκίνητό μου έσβησε 200 μέτρα πριν από το βενζινάδικο και μου ζήτησαν να κάνουν έλεγχο».

«Μου έβαλαν χειροπέδες με το ζόρι χωρίς κανένα λόγο. Με τσάκισαν. Το αυτοκίνητό μου το διέλυσαν και εμένα με κακοποίησαν άσχημα. Εμένα με ενδιαφέρει να δικαιωθώ. Όλα έγιναν χωρίς λόγο. Δεν έχω κανέναν λόγο να εμπλέκομαι σε φασαρίες με αστυνομικούς. Όλα έγιναν ξαφνικά και χωρίς λόγο», υποστηρίζει.

Ο 44χρονος τραγουδιστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απείθεια, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων (αντίσταση), απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο, Παρασκευή (19.01.24) και αφέθηκε ελεύθερος.

Σχετικά Άρθρα