Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις “αυθόρμητες συναντήσεις” και τους “κομπάρσους”

 Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις “αυθόρμητες συναντήσεις” και τους “κομπάρσους”

«Η νέα μόδα της γενικής λογικής του ΣΥΡΙΖΑ και την οποία συνεχίζει ο κ. Κασσελάκης είναι η άρνηση της πραγματικότητας. Η νέα μόδα είναι να επικαλούμαστε κομπάρσους», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για τις κατηγορίες που προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό ότι «έστησε» περιστατικά με πολίτες τόσο για το πρόγραμμα «Σπίτι Μου» όσο και για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Κομπάρσοι είναι οι νέοι άνθρωποι που αναζητούσαν στέγη. Αυτή τη στιγμή έχουμε 600 εκταμιεύσεις δανείων και 23.000 προεγκρίσεις και 9.766 υπαγωγές για το πρόγραμμα Σπίτι Μου» αντέτεινε ο κ. Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Και κατέληξε: «Είναι ένα πρόγραμμα που βοήθησε ανθρώπους να βρουν σπίτι. Ο κ. Κασσελάκης και το κόμμα του κυβέρνησαν διώχνοντας τους νέους και δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί και προσβάλλει τους συμπολίτες μας αποκαλώντας τους κομπάρσους. Δεν τους βολεύει η συζήτηση αυτή και τους βαφτίζουν κομπάρσους. Είναι κομπάρσοι και αυτοί που αναβαθμίζουν την χώρα και στο τέλος μπορεί να βαφτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε μαθήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά απαντάμε στις κατηγορίες τους. Αντί να βαφτίζουν κομπάρσους τους πολίτες να κάνουν καμία σοβαρή πρόταση».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες “αυθόρμητες” συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες», σχολιάζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφέρει ότι «μετά την “τυχαία” συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο Πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση». Συγκεκριμένα, συνεχίζει, «περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη, που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού.”Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός” ήταν η “αυθόρμητη” αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς, που ανάλγητα επιτρέπει».

Εν είδει υστερόγραφου ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «την επόμενη “τυχαία” συνάντηση του Πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην «Καθημερινή» ο Ανδρέας Πετρουλάκης», παραθέτοντας το σχετικό σκίτσο.