Νέο Ηράκλειο:20 ανήλικοι έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο δύο 17χρονους

 Νέο Ηράκλειο:20 ανήλικοι έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο δύο 17χρονους

Στο Νέο Ηράκλειο 20 ανήλικοι επιτέθηκαν σε δύο 17χρονους τους οποίους όχι μόνο λήστεψαν και πήραν 70 ευρώ, αλλά τους έστειλαν στο νοσοκομείο άγρια χτυπημένους στο κεφάλι και το σώμα ενώ σε έναν από αυτούς έσπασαν ακόμη και το χέρι του. Τους χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα. Τους τραυμάτισαν σοβαρά και τους έστειλαν στο νοσοκομείο.

Είκοσι εναντίον δύο 17χρονων. Για μία λογομαχία στο δρόμο, για ένα τσαντάκι με κάποια χρήματα σε ένα ακόμη επεισόδιο ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων, που σοκάρει.

Νωρίτερα, κάποιοι από τους 20 νεαρούς της επίθεσης βρήκαν στην οδό Πεύκων στο Νέο Ηράκλειο τον 17χρονο μαζί με δύο φίλους του. Διαπληκτίστηκαν μαζί τους και τους επιτέθηκαν. Λίγη ώρα αργότερα έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Τους χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο τους το σώμα και το κεφάλι ενώ από το ένα παιδί έκλεψαν και το τσαντάκι του το οποίο περιείχε 70 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Οι δύο ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο έχοντας πολύ βαριά χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα, ενώ ο ένας εκ των δύο 17χρονων υπέστη και κάταγμα στο χέρι.

«Θα σκότωναν το παιδί μου, εάν συνέχιζαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου είναι χτυπημένο άσχημα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει κατάγματα στο πρόσωπο και στο μάτι του έχει ακόμα βαρύ αιμάτωμα. Μόλις πήραν το τσαντάκι, ένας φώναξε ”το πήρα, πάμε να φύγουμε”. Τον χτυπούσαν όλοι μαζί, μπουνιές και κλωτσιές. Τον είχαν βάλει κάτω και του πατούσαν το κεφάλι», είπε ο πατέρας του 17χρονου θύματος.

Ο μαθητής φοβάται να βγει από το σπίτι αλλά και να πάει στο σχολείο, όπως λέει ο πατέρας του.

«Ο γιος μου καταστράφηκε. Αντί να προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες είναι σπίτι φοβισμένος και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει μάθημα. Βγαίνουμε από το σπίτι και κοιτάμε πίσω μας μήπως υπάρχει κάποιος και μας κάνει κακό», πρόσθεσε.

Δώδεκα ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ως δράστες της επίθεσης και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για βαριά σωματική βλάβη και ληστεία.

Σχετικά Άρθρα