Κύρτσος: “Δεν θα μείνει καμιά αμφιβολία για την υποβάθμιση του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα”

  Κύρτσος: “Δεν θα μείνει καμιά αμφιβολία για την υποβάθμιση του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα”

Με σειρά αναρτήσεών του ο διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος προαναγγέλλει πλήρη αποκάλυψη για τα «έργα και ημέρες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη που υποβάθμισαν δραματικά το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

«Συζήτηση σήμερα στην ολομέλεια του ΕΚ,στο Στρασβούργο, για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση αντί να χαράξει νέα πορεία, αφήνοντας τις παρακρατικές μεθοδεύσεις πίσω της, θα καταφύγει στη γνωστή “άμυνα”.

Θα βάλει Βόζεμπεργκ, Ασημακοπούλου να μιλήσουν για “εμμονές” και “μυθεύματα”.

Θα ζητήσει από Βέμπερ-ΕΛΚ να προσφέρουν κάλυψη αναφερόμενοι σε “αμαρτίες” άλλων κυβερνήσεων, επιχειρώντας συμψηφισμό.

Στο τέλος της ημέρας δεν θα έχει μείνει καμία αμφιβολία για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα».

«Το Politico, με μεγάλη επιρροή στις Βρυξέλλες, συνόψισε την κατάσταση στην Ελλάδα, απονέμοντας στην κυβερνητική ηγεσία το “βραβείο” οι “ζωές των άλλων” από τον τίτλο του επιτυχημένου κινηματογραφικού φίλμ, για τις μαζικές τηλεφωνικές υποκλοπές από το κομμουνιστικό καθεστώς και τη Στάζι, στην Α.Γερμανία. Αυτό το «βραβείο» τα λέει όλα».

«Την περίπτωσή μου θα την καταλάβουν όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Με διέγραψαν από τη ΝΔ στα μέσα Φεβρουαρίου 2022.

3 ημέρες αργότερα η ΕΥΠ με χαρακτήρισε επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και άρχισε την παρακολούθηση των τηλεφώνων μου μέχρι τον Οκτ.του 2022.

Είχε προηγηθεί το πέρασμα της αρμοδιότητας για την ΕΥΠ στον πρωθυπουργό και η ανάθεση της σχετικής εποπτείας στον ανηψιό του,διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού.
Τον Δεκέμβριο του 2022 απευθύνθηκα στην ΑΔΑΕ, η οποία έκανε έλεγχο στον πάροχο και τεκμηρίωσε την παρακολούθηση των τηλεφώνων μου.

Ο Ντογιάκος προσπάθησε να αποτρέψει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ.

Στη συνέχεια αντί να στραφούν κατά των «κοριών» που με παρακολουθούσαν με εντολή Μαξίμου, στράφηκαν κατά του Ράμμου,προέδρου της ΑΔΑΕ, για.. .υπέρβαση αρμοδιοτήτων.

Επιπλέον άλλαξαν και το ΔΣ της ΑΔΑΕ για να περιορίσουν τον ζήλο της..

Με νομοθετικές ρυθμίσεις εξαφάνισαν τις γραπτές εισηγήσεις της ΕΥΠ για την παρακολούθηση «υπόπτων», αφαίρεσαν από τους τελευταίους το δικαίωμα στην ενημέρωση για το αποτέλεσμα των σε βάρος τους ερευνών.

Χειρότερα δεν γίνεται!».

Σχετικά Άρθρα