Μπάρκας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του (vid)

 Μπάρκας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του (vid)

Συγκινητική ήταν η εξομολόγηση του Κώστα Μπάρκα στη συζήτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι όταν μιλάμε για γάμο, μιλάμε και για τεκνοθεσία ενώ πρόσθεσε πως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αφορά και τα ετερόφυλα ζευγάρια. Ο Κώστας Μπάρκας ήταν προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel το βράδυ της Τρίτης (16.1.2024) για να καταθέσει την άποψή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον ίδιο να προχωρά σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη δική του οικογένεια.

«Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε με ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, γιατί εγώ είχα το πρόβλημα και δεν μπορούσαμε με φυσιολογικό κατά τ’ άλλα τρόπο να αποκτήσουμε παιδί. Άρα απευθυνθήκαμε σε έναν γιατρό και μας βοήθησε ιατρικώς να κάνουμε παιδί.

Αυτά τα ζητήματα, επειδή είναι πάρα πολύ λεπτά και αφορούν παιδιά και ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν αγάπη στα παιδιά, θα πρέπει να σταματήσει αυτή η συζήτηση και αυτό το πράγμα που δυστυχώς εκλεγμένοι βουλευτές βάζουν στη συζήτηση», είπε συγκινημένος ο Κώστας Μπάρκας.

Ακόμη, ο Κώστας Μπάρκας σχολίασε και τη δήλωση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος είπε ότι τάσσεται υπέρ του γάμου αλλά κατά της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο κ. Κυρανάκης έχει τελειώσει κατά τ’ άλλα τη Νομική. Θα έπρεπε να γνωρίζει λοιπόν ότι ο αστικός κώδικας της χώρας μας από το 1946 λέει ότι γάμος = τεκνοθεσία».

Σχετικά Άρθρα