Survivor: “Οι Διάσημοι τα βράδια δεν κοιμούνται στην καλύβα αλλά…”

 Survivor: “Οι Διάσημοι τα βράδια δεν κοιμούνται στην καλύβα αλλά…”

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Super Κατερίνα για να σχολιάσει όσα γίνονται στον φετινό κύκλο του Survivor. Ο πρώην παίκτης και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλέφωνα φέτος για να συμμετέχει ενώ σοκ προκάλεσε όσα έμαθε για την ομάδα των Διασήμων.

Για τον νέο κύκλο και τους παλιούς παίκτες ανέφερε: «To Survivor φέτος θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Βλέπω ότι οι Μαχητές είναι λίγο άοσμοι, δεν έχουν αυτή τη λάμψη. Οι Διάσημοι έχουν ένα τουπέ, ειδικά η Ασημίνα έχει μεγάλο τουπέ. Ο Παππάς είναι πιο νορμάλ φέτος, δεν κάνει τόση ίντριγκα. Η Ασημίνα, εάν αλλάξουν οι κανόνες και ξαναψηφίζει ο κόσμος, θα τα βρει δύσκολα».

Ο πρώην παίκτης παραδέχθηκε: «Δέχθηκα κάποια τηλέφωνα για να ξαναμπώ στο Survivor αλλά δεν ήμουν σε φάση ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Τα ποσά που ακούγονται ισχύουν, είναι πολλά τα λεφτά».

Στο τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: «Σας έχω ένα πολύ καλό ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές. Οι Διάσημοι τα βράδια δεν κοιμούνται στην καλύβα αλλά στο σπίτι των ρεπόρτερ των βραδινών. Φεύγει δηλαδή το βραδινό crew και έρχεται το πρωινό. Εκεί έχει σκεπή κανονικά. Βλέπω ότι εμάς αυτά δεν μας τα έκαναν. Θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά μετά σκέφτομαι την καλύβα, τη βρωμιά», αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα