Μέγαρα/Ξυλοδαρμός 4χρονου: “Ο 23χρονος δράστης κρύβεται στον καταυλισμό”

 Μέγαρα/Ξυλοδαρμός 4χρονου: “Ο 23χρονος δράστης κρύβεται στον καταυλισμό”

Καλά είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 4χρονου αγοριού από τα Μέγαρα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από το φίλο της μητέρας του. Το αγοράκι αποσωληνώθηκε ενώ όπως είπε ο θείος του παιδιού στο debater.gr, το παιδάκι έχει επικοινωνία και μάλιστα είπε “μαμά”.

Το παιδί άρχισε να αντιδράει είπε μαμά ψάχνουμε να δούμε τώρα δωμάτιο ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς τα υπόλοιπα αδελφάκια του τώρα όταν βγουν θέλουμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι κοντά μου να μένει η μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της μακριά από τον συγκεκριμένο. Έκτη μέρα και δεν έχει συλληφθεί ακόμη κρύβεται στον καταυλισμό των Μεγάρων σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι τον κρύβουν κάποιοι Ρομά δεν ξέρω γιατί δεν επεμβαίνει αστυνομία να τον συλλάβει”, είπε ο θείος του παιδιού.

Ένταλμα σύλληψης

Οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του πατριού του παιδιού ο οποίος τον κακοποίησε βάναυσα.

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σχετικά Άρθρα