Καραμανλή για ομόφυλα ζευγάρια: “Δεν έγινα σοφότερη στο φροντιστήριο, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο”

 Καραμανλή για ομόφυλα ζευγάρια: “Δεν έγινα σοφότερη στο φροντιστήριο, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο”

«Δεν έφυγα σοφότερη. Αν ισχύσουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται πως θα το καταψηφίσω», δήλωσε στην τηλεόραση του Action24 η Άννα Καραμανλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Με ενοχλεί γιατί πειράζουμε τον πυρήνα της οικογένειας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η Άννα Καραμανλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει τη χώρα πολλά επίπεδα. Αλλά μπορώ να διαφωνήσω με ένα νομοσχέδιο».

«Δεν θα κάνω κωλοτούμπα, ό,τι και αν μου πει ο πρωθυπουργός», εξήγησε η Άννα Καραμανλή όσον αφορά τις προθέσεις της σε περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Ούτε ομοφοβική είμαι ούτε σκοτάδια έχω, εγώ ζω στο φως», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα Καραμανλή, απαντώντας σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την ίδια ότι είναι «ομοφοβική» και «σκοταδιστική».

Η Άννα Καραμανλή είχε τοποθετηθεί και σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας: «Δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε όσοι έχουμε άλλη άποψη. Πρέπει να μπορούμε να βάζουμε τις γραμμές μας. Θα το καταψηφίσω ακόμα κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας».

Σχετικά Άρθρα