Καυστικός Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Γιατί συναντά μέλη της ΝΔ ως απλούς πολίτες; (vid)

 Καυστικός Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Γιατί συναντά μέλη της ΝΔ ως απλούς πολίτες; (vid)

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει κάνει τακτική να χρησιμοποιεί μέλη της ΝΔ ως πολίτες εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι ζευγαριού που όπως αποκαλύφθηκε γνώριζε από παλιά. «Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπληρώνει:

«Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος; Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς “ηθοποιούς” την πραγματικότητα. Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου».

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης πρωταγωνιστούν διάφορες «τυχαίες» συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός, το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ προσποιήθηκε τον επιβάτη αλλά και το «ρεπορτάζ» της ΕΡΤ με παιδιά της ΝΔ που αποθέωναν την κυβέρνηση και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.