Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον άτυχο οδηγό -Τι λένε συγχωριανοί του

 Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον άτυχο οδηγό -Τι λένε συγχωριανοί του

Περίπου 24 ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που σήμανε συναγερμός στις Αρχές, όταν χείμαρρος παρέσυρε ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία. Τα σωστικά συνεργεία εργάζονταν όλο το βράδυ, κάτω από δύσκολες συνθήκες, για να εντοπίσουν το ζευγάρι. Δυστυχώς το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, τα σωστικά συνεργεία με τη βοήθεια δυτών, βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

«Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε με δύτες, βάρκες και drones. Στην αρχή βρήκαμε το άψυχο σώμα της γυναίκας και μετά το αυτοκίνητο» δήλωσε άντρας των σωστικών συνεργείων.

Έως αυτή την ώρα άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού, του οποίου έχουν βρεθεί μόνο κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αναγνώρισε και παρέλαβε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι συγχωριανοί του φώναζαν να μην περάσει αλλά εκείνος δεν τους άκουσε. «Δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα ο οδηγός ούτε η σύντροφός του και τους παρέσυρε το ποτάμι» δήλωσε ένας κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ. Ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε πως «σε αυτό το σημείο πάντα “φουσκώνει” και το νερό υπερβαίνει το γεφύρι»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο καλύπτοντας το.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό. Ταυτόχρονα κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Σχετικά Άρθρα