Βίντεο σοκ από την επίθεση Χαμάς στο Τελ Αβίβ -Έριξε αυτοκίνητο στο πλήθος-Ένας νεκρός

 Βίντεο σοκ από την επίθεση Χαμάς στο Τελ Αβίβ -Έριξε αυτοκίνητο στο πλήθος-Ένας νεκρός

Άνδρας στην πόλη Ραανάνα του Ισραήλ επιτέθηκε στο πλήθος μαχαιρώνοντας τουλάχιστον ένα άτομο και στη συνέχεια ρίχνοντας το ΙΧ που οδηγούσε πάνω στον κόσμο. Οι πρώτες αναφορές της ισραηλινής αστυνομίας κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες. Το νοσοκομείο Meir ανακοίνωσε ότι μια βαριά τραυματισμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο μετά την επίθεση υπέκυψε στα τραύματά της. Με ανακοίνωση της η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον κόσμο μετά από περιστατικό με μαχαίρωμα στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 19 άνθρωποι. Τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας φέρεται να είναι μεταξύ ζωής και θανάτου.

Η αστυνομία  ανακοίνωσε επίσης ότι ο ύποπτος που πραγματοποίησε την τρομοκρατική επίθεση στη Ραανάνα κοντά στο Τελ Αβίβ είναι Παλαιστίνιος από την πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη και συνελήφθη. Επίσης συνελήφθη και ένας συγγενής του, επίσης από την Χεβρώνα.

  • Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει ότι ο άνδρας έκλεψε συνολικά τρία αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης μαχαίρωσε οδηγούς για να κλέψει τα αυτοκίνητά τους. Ένας περαστικός που είδε την έναρξη μιας ύποπτης επίθεσης με αυτοκίνητο είπε στο ραδιοφωνο του Ισραηλινού στρατού ότι  «όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο».

«Ακούσαμε τον θόρυβο μιας σύγκρουσης, σαν ένα αυτοκίνητο που προσκρούει σε άλλο αυτοκίνητο.. Είδαμε τον οδηγό να πηγαίνει να μαχαιρώσει μια γυναίκα και αυτή τράπηκε σε φυγή, και [ο οδηγός] πήγε και μαχαίρωσε έναν 60χρονο ενώ στο βάθος ακούγονταν ένα σωρό κραυγές, μέχρι που έπεσε στο έδαφος».

Ένας άλλος μάρτυρας λέει στην εφημερίδα  Haaretz: «Είδα κάποιον να μαχαιρώνει τρία άτομα δίπλα στο εμπορικό κέντρο, να κλέβει ένα αυτοκίνητο και να χτυπάει ανθρώπους με αυτό».

Οι τοπικές ιατρικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό εμβολισμού αυτοκινήτου, το οποίο έλαβε χώρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, σύμφωνα με τους Times of Israel . Οι τοπικές ιατρικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό εμβολισμού αυτοκινήτου, το οποίο έλαβε χώρα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, σύμφωνα με τους Times of Israel .

Σχετικά Άρθρα