Στην ίδια θεατρική παράσταση Κασσελάκης, Κωνσταντοπούλου, Φλωρίδης, Διαμαντοπούλου

 Στην ίδια θεατρική παράσταση Κασσελάκης, Κωνσταντοπούλου, Φλωρίδης, Διαμαντοπούλου

Στην ίδια θεατρική παράσταση συνέπεσαν μέλη του πολιτικού κόσμου, σε μια συνάντηση μάλλον απροσδόκητη. Στέφανος Κασσελάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης και Άννα Διαμαντοπούλου, πήγαν να δουν την παράσταση «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» των Αφγανών συγγραφέων Χάμεντ και Χεσαάμ Αμίρι, σε διασκευή του Φιλ Πόρτερ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Άλμα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάκης Τζαμαργιάς και τη μουσική ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία μίας οικογένειας προσφύγων – αυτής των συγγραφέων – που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της από τους Ταλιμπάν.

Μία ιστορία για την αγωνία της προσφυγιάς, τις αναπάντεχες στιγμές χαράς, τις στιγμές απελπισίας αλλά και το χιούμορ και τη φαντασία που είναι απαραίτητα συστατικά για την αντιμετώπιση ενός άγνωστου καινούργιου κόσμου που πρέπει να γίνει η νέα πατρίδα. «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» είναι μία ανθρώπινη ιστορία ελπίδας, θάρρους, εμπιστοσύνης και αγάπης.

Σχετικά Άρθρα