Λευκορωσία: Συνελήφθη πορνοστάρ του OnlyFans – Ήταν κατάσκοπος του Λουκασένκο

 Λευκορωσία: Συνελήφθη πορνοστάρ του OnlyFans – Ήταν κατάσκοπος του Λουκασένκο

Η πορνοστάρ, Ντάρια Οσταπένκινα, γνωστή στον κόσμο του OnlyFans ως «Amn OnlyFans», φέρεται να κατασκόπευε για τη μυστική υπηρεσία KGB του ηγέτη της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, και συνελήφθη. Μάλιστα, η συλληφθείσα κάποτε εμφανίστηκε ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης σε ένα εκλογικό κέντρο όπου πήγε να ψηφίσει ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η 36χρονη Ντάρια Οσταπένκο, που είναι κτηνίατρος στο επάγγελμα, ήταν επίσης ενεργό μοντέλο του OnlyFans, κρατείται στην Πολωνία, όπου θεωρείται ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Αλεξάντερ Λουκασένκο για διάστημα έως και επτά ετών. Μάλιστα, κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης που τάχα υπερασπιζόταν τη δημοκρατία και προσπαθούσε να ανατρέψει τον ηγέτη της Λευκορωσία, που φέρεται να χειραγωγούσε τις ψήφους, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για τους ακτιβιστές της δημοκρατίας που διέφυγαν στο εξωτερικό – μεταξύ άλλων και στην Πολωνία.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο είναι ο στενότερος σύμμαχος του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, επομένως η οικονομία και η άμυνα της Λευκορωσίας εξαρτώνται πλήρως από το Κρεμλίνο. Μέρος της κάλυψης της Ντάρια Οσταπένκο ήταν να εργάζεται ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία, όπως υποστηρίζεται. Νωρίτερα φέρεται να είχε εργαστεί ως πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.
Μάλιστα, η Ντάρια Οσταπένκο, φερόμενη ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης με τη λευκορωσική διασπορά στην Πολωνία, «μιλούσε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, δηλαδή με τη βία», όπως ανέφερε το αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων Zerkalo.

Ακόμα, υποστηρίζεται ότι η συλληφθείσα «πρότεινε να συγκεντρώσει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να οργανώσει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία». Παρ’ όλα αυτά, η ίδια – ενώ ήταν μεθυσμένη 0 μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία, αναφέροντας την KGB του Αλεξάντερ Λουκασένκο, η οποία κατηγορείται ότι βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του ηγέτη της Λευκορωσίας. «Οι πληροφορίες σχετικά με αυτήν διαβιβάστηκαν στην Πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συνελήφθη την ίδια ημέρα», όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Έτσι έγινε η σύλληψη της Ντάρια Οσταπένκο

Πηγές λένε ότι στο smartphone της βρέθηκαν στοιχεία για τους δεσμούς της με την KGB. Αυτή τη στιγμή, η Ντάρια Οσταπένκο βρίσκεται υπό κράτηση. Οι πληροφορίες λένε ότι η πορνοστάρ κατηγορείται σύμφωνα με τους νόμους περί κατασκοπείας της Πολωνίας, οι οποίοι προβλέπουν ποινή από 5 έως 30 χρόνια κάθειρξης.

Ο πολωνικός ειδησεογραφικός ιστότοπος onet.pl αναφέρει: «Το επάγγελμα που επέλεξε η Ντάρια Οσταπένκο την έκανε εξαιρετικά ευάλωτη στη στρατολόγηση, επειδή οι Αρχές της Λευκορωσίας θα μπορούσαν να τη συλλάβουν παραβιάζοντας τους εξαιρετικά αυστηρούς νόμους της Λευκορωσίας για την πορνεία και την πορνογραφία. Πηγές αναφέρουν ότι η Ντάρια Οσταπένκο μπορεί να έχει αρχίσει να συνεργάζεται με την KGB ήδη από το 2017. Η καριέρα της [φερόμενης] κατασκόπου κατέρρευσε εξαιτίας του δικού της λάθους. Η Ντάρια Οσταπένκο, ενώ ήταν μεθυσμένη, αποκάλυψε στους φίλους της ότι εργαζόταν για τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Λευκορωσίας. Την ίδια ημέρα, οι πολωνικές Αρχές συνέλαβαν την Ντάρια Οσταπένκο. Στο τηλέφωνό της, η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας βρήκε στοιχεία επικοινωνίας με αξιωματικούς των λευκορωσικών μυστικών υπηρεσιών».

Σχετικά Άρθρα