Κάρπαθος: Κάθειρξη 11 ετών σε αλλοδαπό για το βιασμό μαθήτριας δημοτικού

 Κάρπαθος: Κάθειρξη 11 ετών σε αλλοδαπό για το βιασμό μαθήτριας δημοτικού

Ποινή κάθειρξης 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, στον 25χρονο Πακιστανό που ζει στην Κάρπαθο ο οποίος κρίθηκε ένοχος -όπως και πρωτόδικα- για βιασμό και για αποπλάνηση ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Από τον πρώτο βαθμό, του αναγνωρίστηκε μόνο το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», τον Απρίλιο του 2020 καταγγέλθηκε το αδίκημα από την μητέρα της 11χρονης στους αστυνομικούς του ΑΤ Καρπάθου και ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα στην Κάρπαθο.

Η 11χρονη την ίδια ημέρα είχε φύγει από το σπίτι της και η μητέρα και η αδελφή της την αναζήτησαν στην γειτονιά. Την εντόπισαν να βγαίνει από διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Πακιστανού. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε βρεθεί ξανά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι του και εκείνος την είχε φιλήσει επανειλημμένως στο στόμα και την είχε εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις.
Φέρεται να προέκυψε ότι γνωρίστηκε με την ανήλικη προ 10ημέρου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δε γνώριζε ότι το κοριτσάκι ήταν ανήλικο! Στην απολογία του ανακάλεσε εν μέρει τα όσα ομολόγησε προανακρινόμενος , αρνούμενος ότι είχε ερωτική πράξη με την ανήλικη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το κορίτσι του είπε ότι ήταν 20 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, ο Πακιστανός γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από δημοτικό σχολείο ενώ το παιδί φέρεται να τον είχε ενημερώσει ότι είναι μαθήτρια.

Σχετικά Άρθρα