Δολοφονία Γεωργίας: Επιμένει μέσα από τη φυλακή ο 39χρονος σύντροφός της -“Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα”

 Δολοφονία Γεωργίας: Επιμένει μέσα από τη φυλακή ο 39χρονος σύντροφός της -“Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα”

Εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε την 41χρονη Γεωργία Μουράτη ο 39χρονος και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε. «Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, ήξερα τι είχε στο πορτοφόλι της», δήλωσε αρχικά ο 39χρονος στην πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Δεν θα πείραζα ούτε τρίχα από τη Γεωργία», πρόσθεσε.

Τι είπε για το βίντεο που κρατιέται χέρι-χέρι με τη Γεωργία
Κληθείς να σχολιάσει ένα από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται μαζί με τη Γεωργία να αποχωρούν χέρι-χέρι από τον χώρο εργασίας της, να παίρνουν ταξί και να κατευθύνονται στο σπίτι τους και περιγράφοντας τι συνέβη μετά, ο κατηγορούμενος είπε: «Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο».

«Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος» είπε ερωτηθείς γιατί η Γεωργία σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Τι είπε για τον συγκατηγορούμενό του
Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του φίλου του που είναι συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφος της Γεωργίας υποστήριξε ότι «σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει».

«Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δε θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί», κατέληξε ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του φίλου του και συγκατηγορούμενού του για τη δολοφονία της Γεωργίας.

Σχετικά Άρθρα