Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοούνται οι επιβάτες, έρευνες της ΕΜΑΚ

 Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοούνται οι επιβάτες, έρευνες της ΕΜΑΚ

Στο Πλουτοχώρι Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο για την τύχη τους.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς αυτή την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το patrisnews το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Για τον εντοπισμό των αγνοουμένων κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, από την Π.Υ. Πύργου, το Π.Κ. Κρεστένων, το Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας και η Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι, όπως μεταδίδει ο τοπικός ιστότοπος www.ilialive.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

xeimarros-ileia1
xeimarros-ileia2
xeimarros-ileia3

Σχετικά Άρθρα