Βαγγέλης Ζαμπούνης: Αυτό είναι το όχημα διαφυγής των δραστών (εικόνα)

 Βαγγέλης Ζαμπούνης: Αυτό είναι το όχημα διαφυγής των δραστών (εικόνα)

Τη στιγμή του εντοπισμού του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής, δημοσίευσε το Newsbomb.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο πολυτελές όχημα είχε κλαπεί, ενώ ήταν τέσσερα τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό, η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού, λίγο μετά το αιματηρό συμβάν λίγο στις δύο τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Φρατζή και Ηλία Ηλιού.

Οι εκτελεστές που κάθονταν στις πίσω θέσεις του οχήματος κατέβηκαν και εκτέλεσαν το θύμα ο οποίος έφερε πάνω του όπλο αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Έρευνες και για μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο σημείο

Επιπλέον, πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Διενεργείται λοιπόν έρευνα και για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα