Τσίπουρο, μέλι και ένα βιβλίο δώρισε ο Ιερώνυμος στον Κασσελάκη- Τι του έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (εικόνες)

 Τσίπουρο, μέλι και ένα βιβλίο δώρισε ο Ιερώνυμος στον Κασσελάκη- Τι του έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (εικόνες)

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, στην Αρχιεπισκοπή, στην Πλάκα. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Κασσελάκη, λέγοντας του ότι σας παρακολουθώ. Τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ομογένεια, φέρεται να ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τον Ελληνισμό, την ομογένεια ως αρχηγός πολιτικού κόμματος, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, σας είδα στο πατριαρχείο, φέρεται να είπε ο κ.κ. Ιερώνυμος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας πως το πατριαρχείο είναι καρδιά όλων μας και ίσως των ελπίδων μας. Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησα την τελετή, σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος ΑθηνώνΕπικοινώνησα μετά με τον Πατριάρχη και ήταν παρά πολύ ευχαριστημένος και αυτός, πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Ιερώνυμος, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους.

kasselakis8
kasselakis2
kasselakis1

Ο Μακαριώτατος δώρισε στον κ. Κασσελάκη ένα βιβλίο, με θέμα «Η απάντηση της εκκλησίας στα μυθεύματα του αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού», αλλά και τσίπουρο και μέλι, παραγωγής από το ησυχαστήριο του, στη Βοιωτία.

Με τη σειρά του, ο κ. Κασσελάκης δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο μια γκραβούρα αντίγραφο ενός ιταλικού έργου με τον Απόστολο Θωμά.

Σχετικά Άρθρα