Παναθηναϊκός: “Στρώνει χρυσάφι” στα πόδια των Ταβάρες-Χεζόνια για να τους πάρει από Ρεάλ

 Παναθηναϊκός: “Στρώνει χρυσάφι” στα πόδια των Ταβάρες-Χεζόνια για να τους πάρει από Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και ο λόγος είναι ο Παναθηναϊκός και οι προτάσεις του σύμφωνα με τη Marca, η οποία αναφέρει και τα ποσά που φέρονται να προσφέρουν οι Πράσινοι στους δύο παίκτες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, προπονητή και ρόστερ, ανεβάζοντας τον πήχη. Και από εκεί και πέρα, έχει πει ότι το ρόστερ της επόμενης σεζόν ενδέχεται να είναι το καλύτερο που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Αν θα είναι ή όχι, προφανώς, θα φανεί από τις εξελίξεις το προσεχές καλοκαίρι, στη Μαδρίτη πάντως και συγκεκριμένα στη Marca πιστεύουν ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τη Ρεάλ και εστίασε στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Ταβάρες και Χεζόνια. Δύο περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, με τη Marca να τονίζει πως το εμπόδιο για τους Μαδριλένους είναι οι Πράσινοι και οι προτάσεις που έχουν κάνει στους δύο παίκτες.

  • Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται το εξής: Ο Ταβάρες παίρνει 3 εκατ. ευρώ μικτά ετησίως από τη Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει 3 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως, ενώ η πρόταση προς τον Χεζόνια είναι στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τριών χρόνων, με τη Marca να τονίζει πως οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα λεφτά.

Η ισπανική εφημερίδα υπενθυμίζει, παράλληλα, ότι ο Χεζόνια είναι οπαδός των Πράσινων και ότι πριν κάποιες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ για τον Ταβάρες σημειώνει ότι είναι πιθανό να υπάρξει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ.

Σχετικά Άρθρα