Μέγαρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του – “Είναι σοβαρά” λέει ο πατέρας του

 Μέγαρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του – “Είναι σοβαρά” λέει ο πατέρας του

Κρίσιμη παρουσιάζεται και σήμερα η κατάσταση του τετράχρονου παιδιού που ξυλοκοπήθηκε βίαια από τον πατριό του. “Είναι σοβαρά ο μικρός”, αναφέρει ο βιολογικός πατέρας του παιδιού – “Κρύβεται στα Μέγαρα”, ισχυρίζεται συγγενής της μητέρας για τον πατριό του παιδιού που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Στα Μέγαρα κρύβεται ο 23χρονος πατριός που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο ισχυρίζεται συγγενής της μητέρας που μίλησε στην τηλεόραση του Mega.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσία του στην εκπομπή “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα”, ο συγγενής της μητέρας των παιδιών είπε ότι έμαθε πώς ο δράστης κρύβεται στα Μέγαρα. “Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης”, είπε.

Πρόσθεσε ότι ο 4χρονος υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο και ότι οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. «Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα», ανέφερε ο ίδιος.

Σοβαρή η κατάσταση του παιδιού σύμφωνα με τον πατέρα

“Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά” είπε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

O 4χρονος Ραφαήλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό από τον πατριό τους, ενώ εκτός από τον 4χρονο και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του ήταν θύματα συστηματικής και άγριας κακοποίησης από τον 23χρονο στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, όπως και ο 4χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.

Σχετικά Άρθρα