“Καρφί” Αχτσιόγλου για ΣΥΡΙΖΑ: “Χαίρομαι που στη Νέα Αριστερά δεν τίθεται θέμα πειθαρχίας για τα ομόφυλα ζευγάρια”

 “Καρφί” Αχτσιόγλου για ΣΥΡΙΖΑ: “Χαίρομαι που στη Νέα Αριστερά δεν τίθεται θέμα πειθαρχίας για τα ομόφυλα ζευγάρια”

Η πρώτη σύσκεψη στελεχών της Νέας Αριστεράς πραγματοποιείται από χθες στην Αθήνα. Κατά την τοποθέτηση της, η Έφη Αχτσιόγλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά την τοποθέτηση της, η βουλευτής «καρφώνει» τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Χαίρομαι που είμαι σε έναν πολιτικό χώρο που δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, διότι για εμάς είναι αυτονόητο δικαίωμα και θα αγωνιστούμε για την πλήρη ισονομία στην δημιουργία οικογένειας».

Η κ. Αχτσιόγλου, άσκησε κριτική και κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι μεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει «ένα αυτονόητο δικαίωμα», όμως, δεν αντιμετωπίζει τα ομόφυλα ζευγάρια ως πραγματικές οικογένειες.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, στη σημερινή συνεδρίαση, η συζήτηση διεξάγεται σε καλό κλίμα και στο τραπέζι τίθενται τα επόμενα βήματα στη συγκρότηση του φορέα, εξωστρέφεια και οργάνωση μέσα από την κοινωνία, αλλά και για την πολιτική και το περιεχόμενο της. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η συμμετοχη είναι μεγάλη δια ζώσης αλλά και ψηφιακά.

Σχετικά Άρθρα