Εξαφάνιση 31χρονου: Και δύτες στις έρευνες -Η έκκληση της αδερφής του (vid)

 Εξαφάνιση 31χρονου: Και δύτες στις έρευνες -Η έκκληση της αδερφής του (vid)

Στα περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου εντοπίσθηκε να περνά το τζιπ του κρεοπώλη από την κάμερα της Ιονίας Οδού, σε μία αγροτική περιοχή και κατ’ επέκταση δύσβατη, συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/01) στο Μεσολόγγι.

Νέα στοιχεία βρέθηκαν από τις αρχές στο σημείο, ενώ, συνδράμουν και δύτες στην επιχείρηση, οι οποίοι προσελήφθησαν από την οικογένεια του αγνοούμενου με μέριμνα του νομικού εκπροσώπου των συγγενών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Τι ανέφεραν τα μηνύματα που έσβησε ο κρεοπώλης πριν συναντήσει τον Μπάμπη

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα μηνύματα που έσβησε από το κινητό του ο 50χρονος κρεοπώλης και αντάλλαξε μέσω messenger με τον εξαφανισμένο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι.

Ο διάλογος που επικοινωνεί και του ζητά τα χρήματα και στην τελευταία συνομιλία του λέει «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», σύμφωνα με τον ALPHA.

Ο λόγος φυσικά για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο για να αγοράσει κρέατα, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Από την πλευρά του, ο κρεοπώλης ανέφερε πως το ποσό ήταν αρκετό μικρότερο, περίπου στις 7.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως οι δυο άνδρες είχαν και στο παρελθόν δοσοληψίες και γίνεται έρευνα για το τι είδους ήταν αυτές.

Η έκκληση της αδερφής του

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στο Mega για την πορεία των ερευνών αναφέροντας ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν έχουν νεότερα σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Μάλιστα ανέφερε για άλλη μία φορά η αδελφή του αγνοούμενου: «Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει…».

Σχετικά Άρθρα